иаталати

Kwb


KWB е меѓународна компанија сместена во Штур, Германија. Повеќе од 200 производни и маркетинг субјекти поврзани во еден систем за понуда на добро одбран комплетен асортиман на рачен алат и прибор за обработка на метал, дрво, стакло, бетон, цигла, мермер и останати материјали. Тимот на КВБ е секогаш спремен да одговори на барањата кои ги имаат купувачите, повеќе од 4000 продажни места низ светот ги продаваат алатите со препознатливата црвено-жолта боја на пакувањата. Постојаната надградба на потребите за алат е нивната главна заложба.

Ентузијастите и професионалците знаат точно што стои зад моќен бренд. Квалитетот, цената и довербата се подеднакво важни. Сеопфатна дистрибуција и брза достапност на целата програма на производи се клучните барања за нашите дистрибутивни партнери.

Иновативни случува и редовното следење на пазарот го држи името на брендот Kwb жив во умовите на клиентите, и поттикнува импулс на купување. Брзиот развој на продажба на производи и промотивни концепти во директна соработка со трговскиот партнер е дел од овој успешен систем. Kwb стана омилен бренд за милион ентузијасти и професионалци.

Сите алатки во нашиот асортиман се GS – тестирани (VPA и TUV) и затоа ги задоволуваат највисоките барања во врска со безбедност при работа. Тоа е добро – елегантниот метален финиш завршува во мат хром и сатен, подеднакво BI-материјалот се справува во сина и црвена боја дава свршена потпора и опримална сила. Постои сеопфатен и комплетен асортиман на рачен алат, битови, убодни пили, круни, глодала за дрво и метал, бургии за бетон, гарнитури со насадени клучеви.

LINE MASTER е заштитена линија на алатки на Kwb за полесна обработка и мерење на материјалите. Со меѓусебна компатибилност елементите овозможуваат околу 50 различни опфати за нивна употреба.

 

 

Каталог за Рачен алат

Каталог за Прибор

Каталог Алат во гарнитури