• iatalati@t.mk
  • +389 2 2700 300
industrija-alata-trebinje

swaty

seco

Kwb

За Нас

ИАТ АЛАТИ доодел Скопје е компанија која е генерален застапник за Р. Македонија и ја нуди комплетната понуда на:

  • резен алат произведен од најквалитетните челици (молибденски, кобалтни и други брзорезни челици) од програмата на INDUSTRIJA ALATA – TREBINJE R.Srpska
  • комплетниот производствен програм на артикли вештачки брусеви и дијамантски дискови од SWATYComet – MARIBOR R. Slovenija
  • резен алат со променливи плочки и глодала од тврд метал на SECO – SWEDEN
  • како и широк асортиман на рачен алат и прибор за обработка на метал и операции во градежништво KWB – GERMANY

Нашето реноме е стекнато со долгогодишно искуство и застапеност на пазарот на полето на алатите.

Квалитетот, прецизноста и професионалната соработка се правците на движење кон побрзо достигнување на Вашите барања.

ИАТ АЛАТИ Скопје е тим на луѓе кој го прифаќа предизвикот на своите лимити. Генерален застапник е на четири гиганти со светско признание за успех…а ние во ИАТ АЛАТИ знаеме како најпогодно тоа да допре до Вас.

Контакт

Ние секогаш сме заинтересирани за нови проекти, големи или мали. Ве молиме не двоумете се да стапите во контакт со нас во врска со вашиот проект.

Ако сакаш да се поврзеш со нас, ве молиме јавете се на +389 2 2700300 или (испрати е-порака)

Top
Translate »