иаталати

За нас

ИАТ АЛАТИ дооел Скопје е компанија која е генерален застапник за Р. Македонија и ја нуди комплетната понуда на:

  • резен алат произведен од најквалитетните челици (молибденски, кобалтни и други брзорезни челици) од програмата на INDUSTRIJA ALATA – TREBINJE R.Srpska
  • комплетниот производствен програм на артикли вештачки брусеви и дијамантски дискови од SWATYComet- MARIBOR R. Slovenija
  • резен алат со променливи плочки и глодала од тврд метал на SECO – SWEDEN
  • како и широк асортиман на рачен алат и прибор за обработка на метал и операции во градежништво KWB-GERMANY

Нашето реноме е стекнато со долгогодишно искуство и застапеност на пазарот на полето на алатите.

Квалитетот, прецизноста и професионалната соработка се правците на движење кон побрзо достигнување на Вашите барања.

ИАТ АЛАТИ Скопје е тим на луѓе кој го прифаќа предизвикот на своите лимити. Генерален застапник е на четири гиганти со светско признание за успех… а ние во ИАТ АЛАТИ знаеме како најпогодно тоа да допре до Вас.