иаталати

Seco

Комплетен асортиман на држачи и променливи плочки изработени од тврд метал кои ги опфаќаат сите операции при обработка на метал: надворешно стругање, внатрешно стругање, отсекување, режење на надворешен и внатрешен милиметарски, цоловен и витфордов навој.

Променливите плочки постојат во неколку различни квалитети според потребата и карактеристиките на материјалот кој се обработува. Истите се приспособени да се користат на различни генерации и големини на машини со препорачани режими за работа.

Голема изборна палета на алат за бушење. Бургии и развртачи изработени од тврд метал со променливи круни и плочки, само подесувачки со кои добивате подобрена прецизност и завршна обработка посебно кај тврдите челици. Се произведуваат во дијаметри од ф0,1мм. До ф70мм. со можност за ладење низ спиралата и вкупни работни должини и до 300мм.

Глодала со променливи плочки и еднородни глодала од тврд метал, кои се изработуваат во најразлични геометрии и дијаметри. Покрај стандардните прикажани глодала, постои можност и за изработка и на специјални форми и димензии по барање на купувачот. Во ова поле на обработка постојат глодала кои ја олеснуваат вашата работа, плочките за глодање со повеќе резни ивици и пристапна цена се препорачуваат во повеќе геометрии.

 

Каталог Алат за бушење

Каталог Алат за Глодање

Каталог Монолитни глодала

Каталог за Стругање

Каталог за Прифатни алати

Каталог Алат за обработка на навој